Iretza Sagardotegia, euskal herriko sagardotegien kontzeptu berri bat dugu, 2008 ko Ekainaren 23 an irekia, euskal sagardo naturalaren omenez, Euskadiko edaririk ospetsu eta istoria gehiena duena delako gure sagardoa.

Bi euskal sagardotegi famatuen abiadura bat da Iretza sagardotegia, Gipuzkoako Etxeberria sagardotegia eta Adunako Zabala, gure arbasoen tradizioa eta istoria erakutsi eta gaur egungo modernismo ikutu batekin irekitzen dute proiektu berri hau.

Iretzak  hiru solairu ditu igogailu batekin konektaturik, behar dutenentzat, guztira 470 pertsona sartu daitezke, guztiak eserita nahi iznez gero. Kupeltoki dugu jangela nagusia, izenak dioen bezala, Txotx egiteko kupelekin, eta beste 14 kupela handi, non kupelaren barruan jan daiteke, ikutu berezi eta orijinal bat ematen dio. Sagasti jangela aldiz, bestea baino txikiagoa eta goxoagoa dugu, oso aproposa taldeentzat edota enpresako bazkariak egokitzeko. Ganbara, hau dugu argiena eta zabalena denetan, aproposa ezkontza, jaunartze, ekitaldi eta enpresa aurkezpenetako, toki handia eta erosoa aurkezten duelako.

Iretza sagardotegiak hiru jangela ditu, denak ezberdinak, 470 pertsonentzat tokia du bere barnean, hain handia izanik, Iretzak baditu bere barnean hainbat txoko xarmant.

Kupeltoki, jangela nagusiena, Sagasti,  txikiena baina goxoena eta azkenik, Ganbara, argitsuena.

Ganbara, Iretzako hirugarrengo solairuan, Wi-Fi-a duen lekua eta bazkal/afari ondorena luzatzeko leku egokia.

Edari bat hartu, hizketa luzeak egin, kartetan jokatu edota lasai egon zaitzeke Ganbara jangelan.

Gure janaria

 Iretza sagardotegi-jatetxea

Erreserbatu

Aipatu ezazu ure erreserban zein motako mahaia nahi duzun eta zure beharretara egokituko gara.